Bekeuringen, in beslagname en invordering na straatrace Siciliëweg (Westelijk Havengebied)

Normal aanhouding boeien001

Rond vier uur vanmiddag heeft de politie een illegale straatrace gestopt in het Westelijke Havengebied in Amsterdam. De straten rondom de plek waar werd geracet zijn afgezet zodat meer dan 200 voertuigen gecontroleerd konden worden. Dit waren voertuigen die ofwel meededen aan de straatrace of van waaruit naar de straatraces werd gekeken. Agenten hebben diverse bekeuringen uitgedeeld, een rijbewijs ingevorderd en een kart is in beslag genomen.

Rond vier uur zagen agenten vanuit een surveillerende politiehelikopter dat er een straatrace gehouden werd op de Siciliëweg. Meer dan 200 voertuigen waren op die locatie aanwezig. Ter plaatse zijn de toegangswegen afgezet zodat alle voertuigen gecontroleerd konden worden. Daarbij zijn vele bekeuringen uitgeschreven voor onder meer parkeren in de berm, niet kunnen tonen van de juiste papieren en gevaarlijk rijgedrag.

Op basis van de beelden van de politiehelikopter wordt bekeken of er nog meer strafbare feiten gepleegd zijn. Hiervoor zullen alsnog bekeuringen uitgeschreven worden.

 

Dit artikel verscheen eerst op Mokum.nu

Adverteren op RegioAbcoude.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RegioAbcoude.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

De Ronde Venen
08:12

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief