Man beschoten in Amsterdam West

Normal black and silver semi automatic pistol on brown wooden table 3602944
Afbeelding: Pexels

Amsterdam - Op maandag 26 oktober 2020 is een 22-jarige man slachtoffer geworden van een beschieting aan de Pieter Calandlaan. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 17:00 uur kwam bij de politie een melding van een slachtoffer die met een schotwond in het ziekenhuis lag. Het slachtoffer zou rond 15:00 uur in een woordenwisseling zijn beland in de omgeving van Pieter Calandlaan. Kort na de woordenwisseling werd het slachtoffer beschoten, in de omgeving is een huls aangetroffen. Van de verdachten ontbreekt nog elk spoor. Het slachtoffer is na behandeling uit het ziekenhuis ontslagen.

Getuigenoproep

De recherche doet onderzoek de aanleiding voor en de exacte toedracht van het schietincident en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Dit artikel verscheen eerst op Mokum.nu

Adverteren op RegioAbcoude.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RegioAbcoude.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

De Ronde Venen
10:45

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief