Getuigen straatroof Henk Sneevlietpad Amsterdam gezocht

Normal politie stopbord
Afbeelding: Venture

Donderdagmiddag 7 januari 2021 rond 16.00 uur werd een 14-jarige jongen slachtoffer van een straatroof aan het Henk Sneevlietpad. Het slachtoffer fietste naar huis na een afspraak bij de orthodontist toen hij in de bocht van Henk Sneevlietpad naar het Christoffel Plantijnpad door twee jongens onder mondelinge bedreiging tot stoppen werd gedwongen. Vervolgens moest hij zijn fiets en telefoon afstaan. Het slachtoffer raakte als gevolg van de beroving niet gewond. De verdachten zijn er op zijn fiets vandoor gegaan in de richting van de Louwesweg.

Getuigen

De politie is op zoek naar de verdachten en wil graag in contact komen met getuigen. Heeft u informatie over deze straatroof? Heeft u misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000 of onderstaand tipformulier. 

Dit artikel verscheen eerst op Mokum.nu

Adverteren op RegioAbcoude.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RegioAbcoude.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

De Ronde Venen
18:56

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief