Politie beëindigt illegaal feest in Oost; 64 feestgangers beboet

Normal 2014 12 04 14h33m58
Afbeelding: Politie

Een feest in een bedrijfspand aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam Oost is vannacht beëindigd door de politie. De 64 Aanwezige feestgangers zijn beboet voor het overtreden van de Corona wetgevinig.

Rond 04.15 ging de politie ter plaatse, nadat meldingen waren binnengekomen dat er mogelijk een illegaal feest gaande was. Op straat stonden meerdere taxi’s en in een van de kantoorpanden brandde feestverlichting en klonk muziek. Toen de politie binnenkwam troffen zij de 64 personen aan. De ruimte waar zij zich bevonden, was te klein om voldoende afstand te kunnen houden. Het feest is door de politie beëindigd. De aanwezige personen hebben een boete gekregen.
 

Intensieve handhaving illegale feesten

Bij aantreffen van illegale feesten treedt de politie direct verbaliserend op. We richten ons daarbij niet alleen op de organisator, ook de bezoekers worden beboet. De handhaving rond illegale feesten en andere samenkomsten moet verdere verspreiding van het Coronavirus tegengaan.

Dit artikel verscheen eerst op Mokum.nu

Adverteren op RegioAbcoude.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op RegioAbcoude.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

De Ronde Venen
18:32

17° C

Bewolkt

0.89 km/h

75%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief